ONE NIGHT OF QUEEEN

30/9 2022 kl. 20:00
Magion, Grindsted

VERDENS BEDSTE QUEEN-HYLDEST 
KOMMER TIL GRINDSTED

 

Der venter publikum en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show “One Night Of Queen” i Magion, Grindsted.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen, så bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show “One Night Of Queen” er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet rundt på kloden. 

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte “We are the Champions”. Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet. Som teenager spillede han i adskillige bands, og efter at have snuset til arbejdsmarkedet i nogle år, indledte Gary Mullen igen en musikalsk karriere - denne gang betydeligt mere fokuseret end tidligere. En af de store milepæle indenfor musikken kom, da hans hustru i 2000 i al hemmelighed meldte ham til talentshowet “Stars in Their Eyes” på Granada TV. Her gik han nemlig hen og vandt finalen suverænt - nemlig med rekordmange 864.000 stemmer.

Denne succesoplevelse fik Gary Mullen til at droppe jobbet for at indlede en solokarriere som vokalist. Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: “One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works”. Resten er - som man siger - historie. Med over 150 koncerter om året - i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand - er “One Night Of Queen” blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Som et kuriosum kan nævnes, at Gary Mullen blev personligt inviteret af Brian May (den legendariske guitarist i Queen) til at overvære én af Queen og den ligeledes legendariske sanger Paul Rodgers’ koncerter, og kunne efterfølgende nyde fornøjelsen af at snakke med Brian May backstage efter koncerten.

Med sig har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett - som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands' best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.

I Grindsted medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musikelskere i den syvende himmel.

one night of queen ringsted kongrescenter
Where
Magion, Grindsted
When
30/9 2022 kl. 20:00
Get tickets

Want to get connected?

Fill out the form below and we'll get in touch with you asap:

SHB, CPH ApS

Enebærhaven 33
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tel. +45 2623 4550
VAT: 40963308

SHB - Søren Højberg Booking ApS

Nørregade 83, over gården
DK-6700 Esbjerg
Denmark

Tel. +45 7513 4000
VAT: 26258219