ONE NIGHT OF QUEEN

24/9 2022 kl. 20:00
Ringsted Kongrescenter, Ringsted

Verdens bedste Queen-hyldest
kommer til Ringsted

 

Der venter publikum en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show “One Night Of Queen” i Ringsted Kongrescenter.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i Ringsted Kongrescenter, den 24. september 2022, så bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show “One Night Of Queen” er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet rundt på kloden. Og nu er turen kommet til Ringsted Kongrescenter.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte “We are the Champions”. Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet. Som teenager spillede han i adskillige bands, og efter at have snuset til arbejdsmarkedet i nogle år, indledte Gary Mullen igen en musikalsk karriere - denne gang betydeligt mere fokuseret end tidligere. En af de store milepæle indenfor musikken kom, da hans hustru i 2000 i al hemmelighed meldte ham til talentshow’et “Stars in Their Eyes” på Granada TV. Her gik han nemlig hen og vandt finalen suverænt - nemlig med rekordmange 864.000 stemmer.

Denne succes-oplevelse fik Gary Mullen til at droppe jobbet for at indlede en solo-karriere som vokalist. Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: “One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works”. Resten er - som man siger - historie. Med over 150 koncerter om året - i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand - er “One Night Of Queen” blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Som et kuriosum kan nævnes, at Gary Mullen blev personligt inviteret af Brian May (den legendariske guitarist i Queen) til at overvære en af Brian May’s og den ligeledes legendariske sanger Paul Rogers’ koncerter, og kunne efterfølgende nyde fornøjelsen af at snakke med Brian May backstage efter koncerten.

Med sig til Ringsted Kongrescenter har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett - som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands' best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.

Med sig til Ringsted Kongrescenter medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

one night of queen ringsted kongrescenter
Hvor
Ringsted Kongrescenter, Ringsted
Hvornår
24/9 2022 kl. 20:00
Get tickets

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt

SHB - Søren Højberg Booking ApS

Nørregade 83, over gården
DK-6700 Esbjerg
Denmark