ONE NIGHT OF QUEEN

29/9 2022 kl. 20:00
Kulturhus Svendborg, Svendborg

VERDENS BEDSTE QUEEN-HYLDEST
KOMMER TIL svendborg

 

One Night Of Queen er blevet rost til skyerne, hvor end på kloden bandet Gary Mullen & The Works har optrådt. Nu er det Svendborgs tur.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i Guldsalen , bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show One Night Of Queen er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2020 er turen kommet til Svendborg. Publikum kan godt forberede sig på en Queen-fest.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte 'We are the Champions'. Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet.

Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: “One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works”. Resten er - som man siger - historie. Med over 150 koncerter om året - i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand - er One Night Of Queen blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Med sig til de danske scener, har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett - som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands' best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.

Med sig til Danmark og Svendborg medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

one night of queen ringsted kongrescenter
Hvor
Kulturhus Svendborg, Svendborg
Hvornår
29/9 2022 kl. 20:00
Get tickets

Vil du kontaktes af SHB?

Udfyld formularen herunder - så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig:

SHB - København ApS

Enebærhaven 33
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tel. +45 2623 4550
CVR: 40963308

SHB - Søren Højberg Booking ApS

Nørregade 83
DK-6700 Esbjerg
Denmark

Tel. +45 7513 4000
CVR: 26258219