DIBSET x ZUUZ

13/5 2023 kl. 20:00
VoxHall, Aarhus C

STÆRK DANSK RAP/HIP-HOP COMBO LIVE

DIBSET X ZUUZ AND INTRODUCING RUNNY MONEY

Som nr. 3 på Soundvenues liste over danske rap-artister man bør holde øje med, finder man århusianske Dibset som ofte er set i selskab med trioen Shooter Gang, der er bannerførende indenfor den danske drill rap som ofte er kendetegnet ved maskeklædte rappere der skildrer opvæksten og livet på gaden, via et socialrealistisk tekstunivers. Dibsets tilgang til genren er dog lavet med mere sårbare og sorgfyldte beats som musikbund, som bløder hans aggressive tekster op – hør bare ”Many Men” fra i år, som måske er hans stærkeste nummer til dato. Dibset blev i 2020 signet af musikmastodonten Sony Music herhjemme, og har til dato udsendt 13 singler. Et samarbejde med Shooters Gang på track’et ”More Life”  har i skrivende stund haft godt 2,9 mill. afspilninger på Spotify. Andre kendte Dibset hitsingler er bl.a. 2022 sommerhittet ”Komplimenter” og ”Cifre” feat. Baloosh, ”Put Den I Ham” feat. Miklo og ”D R Hvad D R” feat. Shooter Gang, som også har akkumuleret pænt høje streamingtal.

ZuuZ fra København er et nyere bekendtskab, og ligeledes signet til Sony Music Danmark med sine medrivende rim og uptempo gulvfylder beats. Han har allerede hittet stort hér i sommer med dobbeltsinglen ”Lelele”/”Allo” og tidligere også med ”Khapta” og ”Z Formation”, der tilsammen har godt 4,4 mill. afspilninger på Spotify.

Nu samles disse to navne – som begge er på kanten til at breake BIGTIME herhjemme – så på den samme scene når SHB CPH byder op til en lågsus dobbeltkoncert med Dibset og ZuuZ i henh. Albertslund og Aarhus. Med sig på scenen har de ovenstående taget det unge talent Runny Money, der har rod i Lunden (som Albertslund kaldes daglig tale af dens indbyggere) – han er nu signet til Pharfars legeplads/label Møntn Records, og har bl.a. udgivet singlerne ”Checking Tags”, ”Love Story”, ”Bad” og ”Copycat”.

Dibset ZuuZ
Hvor
VoxHall, Aarhus C
Hvornår
13/5 2023 kl. 20:00
Get tickets

Vil du kontaktes af SHB?

Udfyld formularen herunder - så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig:

SHB - København ApS

Enebærhaven 33
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tel. +45 2623 4550
CVR: 40963308

SHB - Søren Højberg Booking ApS

Nørregade 83
DK-6700 Esbjerg
Denmark

Tel. +45 7513 4000
CVR: 26258219