EN AFTEN MED DE STÆRKE KVINDER FRA MATADOR (OBS! UDSOLGT)

02/11 2022 kl. 19:30
Nørrebro Teater

– et live talkshow med Ghita Nørby, Malene Schwartz, Kirsten Olesen & Sonja Oppenhagen

Vi præsenterer nu for første gang samlet på den samme scene, fire af landets mest kendte og elskede skuespillerinder til en fælles snak om TV-serien ”Matador”, der oprindeligt blev vist på Danmarks Radio i årene 1978-1982, og som siden med kæmpesucces er blevet genudsendt hele 7 gange – senest i 2020. Ghita Nørby (Ingeborg Skjern), Malene Schwartz (Maude Varnæs), Kirsten Olesen (Agnes Jensen) og Sonja Oppenhagen (Vicki Arnesen) har for første gang nogensinde takket ja til en snak om ”Matador” i samlet form.

”Matador” er i dag at betegne som alle danske TV-seriers moder, og selv nyere serier så som seerhittet ”Badehotellet”, må se sig slået af den snart 45-årige ”Matador” hvis seertal også hører til blandt de allerhøjeste målt nogensinde – ét enkelt afsnit blev endda set af mere 3,6 millioner danskere ved genudsendelsen i 1986. På de kendte hjemmevideoformater VHS og DVD samt BluRay, har ”Matador” til dato rundet et salg på mellem 3 og 4 millioner eksemplarer, og der sælges stadig nye ”Matador” bokssæt hvert eneste år. I 2015 åbnede forlystelsesstedet Bakken i Klampenborg, en 2.500 m2 stor opførelse af den fiktive sjællandske ”Matador” by Korsbæk, som hvert år trækker tusinder og atter tusinder af mennesker til. Ligeså har en Facebook gruppe med ”Matador” som tema over 25.000 unikke brugere.

Det er derfor en stor ære at vi kan præsentere fire af de absolut bedste kvinderoller fra ”Matador” TV-serien, i en grundig samtale med filmanmelderne og forfatterne Christian Monggaard (Information) og Jacob Wendt Jensen (Jyllands-Posten), omkring deres liv med ”Matador” og samarbejdet med Lise Nørgaard og afdøde Erik Balling der sammen skabte den fantastiske TV-serie ude på Nordisk Film i Valby. Sammen vil de fire skuespillerinder bag de velkendte karakterer lade sig udspørge live på scenen af de to moderatorer, som mange måske kender fra deres kæmpeværk om ”Matador” – en 436 sider lang coffeetable bog om TV-fænomenet som igen og igen fanger nye seere ind. Det bliver en snak om deres respektive roller og arbejdet med at finde ind til kernen af Maude Varnæs, Ingeborg Skjern, Victoria ”Vicki” Arnesen (født Hackel) og Agnes Jensen samt udviklingen af deres karakterer gennem serien – og ikke mindst hvad ”Matador” har givet dem hver især med i bagagen, i deres videre og yderst flotte karrierer på både scene, film og naturligvis TV.

Matador bog
Hvor
Nørrebro Teater
Hvornår
02/11 2022 kl. 19:30
Get tickets

Vil du kontaktes af SHB?

Udfyld formularen herunder - så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig:

SHB - København ApS

Enebærhaven 33
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tel. +45 2623 4550
CVR: 40963308

SHB - Søren Højberg Booking ApS

Nørregade 83
DK-6700 Esbjerg
Denmark

Tel. +45 7513 4000
CVR: 26258219